• Achizitii noi de echipamente si utilaje prin programul operational sectorial
  “Cresterea competitivitatii economice, modernizarea si diversificarea productiei prin achizitionarea de
  echipamente si utilaje noi la S.C. Electroutilaj S.A.”  Masina de stantat si perforat
  CNC tip Trupunch 3000

  Masina de stantat si perforat CNC tip Trupunch 3000  TruPunch 3000 este o masina de stantat de mare randament, care ofera posibilitati nelimitate in ceea ce priveste complexitatea, calitatea si viteza, facand fata oricaror provocari. Se remarca, de asemenea, prin optimizarea utilizarii resurselor datorita tehnologiei de prelucrare fara schelet de deseu.

  Masina de stantat si perforat TruPunch 3000: stanteaza, perforeaza, fileteaza, indoaie, graveaza tabla de otel, aluminiu, inox

  Caracteristici tehnice

  • Zona de lucru (X x Y): 3000 x 1500 mm
  • Grosimea max. de tabla: 6.4 mm
  • Greutatea max. a piesei de prelucrat: 230 kg
  • Forta maxima de stantare: 180 kN

  Presa ABKANT CNC tip
  Trubend 5085

  Presa ABKANT CNC tip Trubend 5085  TruBend 5085 este o masina de indoit tabla cu grosimea maxima de 6 mm.

  Caracteristici tehnice

  • Forta de indoire: 850 KN
  • Lungimea de indoire: 2210/2720 mm
  • Deschiderea gatului batiului: 1750/2260 mm
  • Distanta maxima intre berbec si batiu: 505/735 mm
  • Inaltimea instalatiei: 385/615 mm
  • Gatul: 420 mm
  • Inaltimea de lucru: 1095-1115 mm
  • Inclinatia berbecului: 10 mm

  Instalatie mecanizata pentru
  sudare

  Instalatie mecanizata pentru sudare  Cu acest echipament se pot suda obiecte cilindrice cum ar fi virole, cazane, rezervoare mari etc., cu ajutorul mecanismelor de miscare cilindrica cu role situate pe aceeasi cale de rulare.


  Cabina de vopsit cu filtru eco

  Cabina de vopsit cu filtru eco  Cabina de vopsire este ideala pentru procesele de vopsire si uscare

  Dimensiuni utile

  • Lungime: 7000 mm
  • Latime: 4000 mm
  • Inaltime: 2800 mm


  Instalatie pt. reconditionarea
  uleiului electroizolant

  Instalatie pentru reconditionarea uleiului electroizolant  Este o instalatie mobila care realizeaza uscarea si filtrarea uleiului de impuritati cu diametre mai mari de 0.005mm. Poate fi folosit atat in cadrul atelierului, cat si la beneficiar in cazul transformatoarelor mari, netransportabile.


  Echipament pentru verificarea
  rigiditatii dielectrice a
  uleiurilor electroizolante

  Echipament pentru verificarea rigiditatii dielectrice a uleiurilor electroizolante  Acest echipament realizeaza verificarea rigiditatii dielectrice a uleiului prin cresterea tensiunii de verificare automat, eliminandu-se astfel erorile cauzate de operator.


  Punte de masura factor de
  disipatie TG Delta

  Punte de masura factor de disipatie TG Delta  Acest echipament verifica starea de imbatranire a izolatiei transformatoarelor de medie si inalta tensiune, motoarelor de 6kV cat si a uleiului electroizolant.


  Analizor de vibratii

  Analizor de vibratii  Acest echipament realizeaza atat masurarea vibratiilor la utilaje, cat si analiza acestora pe spectrul de frecvente pentru determinarea cauzelor aparitie lor si echilibrarea utilajelor montate pe pozitia de lucru.

  Masoara puterea electrica activa si reactiva, cat si curentul de pornire a motoarelor. Indeplineste functia de analizor de retea, putand determina fluctuatia consumului de energie in decurs de 24 ore (inclusiv pe armonicele 3 si 5) in vederea realizarii bateriilor automate de condensatori si a filtrelor de retea.


  Trusa de curent reglabila pt.
  injectie curenti primari

  Trusa de curent reglabila pentru injectie curenti primari  Acest echipament realizeaza reglarea si verificarea protectiilor de curent direct la beneficiar.


  Trusa portabila de incercare de
  inalta tensiune alternativa

  Trusa portabila de incercare de inalta tensiune alternativa  Acest echipament verifica starea de imbatranire a izolatiei transformatoarelor, motoarelor de 6 KV si a instalatiilor electrice prin aplicarea de tensiune alternativa marita pana la 120 KV.


  Analizor portabil de retele
  electrice trifazate

  Analizor portabil de retele electrice trifazate  Acest echipament determina fluctuatia consumului de energie in decurs de 24 ore (inclusive pe armonicele 3, 5 si 7) in vederea realizarii bateriilor automate de condensatori si a filtrelor de retea.


  Instalatie de sablare sub
  presiune DBS

  Instalatie de sablare sub presiune DBS  S.C. Electroutilaj S.A. detine o instalatie de sablare sub presiune DBS-200RV - contractor Germania

  Este o instalatie de sablare portabila, cu jet liber. Poate fi utilizata pe scara larga (de la sablare in aer liber la sisteme de camere de sablat). Procesul de sablare reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de curatare sau finisare a suprafetelor oricarui tip de material solid.

  Agentii de sablare folositi la instalatii de sablare sub presiune:
  - nisip cuartos - granatit
  - margele de sticla
  - corindon
  - granule din materiale plastice
  - granule din stiulete de porumb
  - alice de otel
  - granule de otel
  - granule de otel inoxidabil

  Gradul de curatare este definit in standardul ISO 8501-1, plecand de la calitatea suprafetelor metalice ce urmeaza a fi sablate. Instalatie de sablare sub presiune DBS