• Despre noi

  S.C. Electroutilaj S.A. a fost fondata la 1 august 1951, sub denumirea "Oficiul de Reparatii Utilaje Electrice", ca intreprindere specializata pentru repararea echipamentelor, utilajelor electrice, precum si executia de prefabricate electrice necesare instalatiilor din industria petroliera.

  Dupa anul 1990 firma isi schimba denumirea in S.C. Electroutilaj S.A. si functioneaza ca societate comerciala in baza Hotararii Guvernului nr. 1213/20.09.1990, fiind inmatriculata la Registrul Comertului la nr. J29/14/1991.


  Din ianuarie 2000 este organizata ca societate pe actiuni cu capital privat. Incepand cu luna decembrie 2004, prin schimbarea actionarului majoritar S.C. Electroutilaj S.A. face parte dintr-un grup de firme de prestigiu in domeniul industrial. Aceasta a condus la o mai mare deschidere pentru cerintele actuale ale pietii de profil din Romania prin furnizarea de solutii complete, cresterea nivelului profesional, perfectionarea continua si standardizarea modului de lucru, urmarind cresterea eficientei si a profitabilitatii - asigurand baza dezvoltarii viitoare pentru firma, pentru fiecare angajat in parte cat si pentru partenerii nostri de afaceri.

  Misiunea companiei

  Inca de la infiintare, SC Electroutilaj SA, a urmarit realizarea de produse si serivicii superioare din punctul de vedere al calitatii, a reactionat la cererile clientilor si a pietelor de desfacere. In timp acestea s-au transformat in definitia misiunii SC Electroutilaj SA. Misiunea SC Electroutilaj SA o reprezinta orienta in permanenta catre client, piete si produse noi, mentinerea calitatii produselor si serviciilor la standarde inalte precum si orientarea catre profit si beneficiu.

  Principiile companiei

  SC Electroutilaj SA are la baza principii fundamentale, care sunt respectate cu strictete si care determina si mentin o buna imagine a companiei atat in fata clientilor cat si a angajatilor sai:
  - Responsabilitatea fata de client, angajati, actionari, mediul inconjurator precum si fata de comunitatea din care face parte;
  - SC Electroutilaj SA formeaza o echipa competitiva atat cu angajatii cat si cu furnizorii;
  - Respectul fata de parteneri;
  - Capacitatea de a recunoaste slabiciunile, ceea ce permite depasirea acestora.

  Valorile companiei

  Valorile noastre ne-au insotit inca de la infiintare si ne-au asigurat fiecare succes de pana acum. Fideli acestor valori, avem incredere ca, si pe viitor, vom fi cea mai potrivita alegere pentru fiecare dintre clientii nostri si colaboratorii nostri.


  Integritate - Promptitudine - Traditie si experienta - Competenta - Coerenta


  Bilant Raport AI Raport CA Informare
  AGEA
  Buget
  venituri
  Plan
  investitii
  Propunere
  CA
  Raport EA Dec Retragere